CÉGÜNKRŐL RÖVIDEN


Működésünk alapelvének tekintjük, hogy az általunk  nyújtott munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szolgáltatások az ország egész területén az ember, a munkaeszközök és a munkakörnyezet kapcsolata a munkavégzés során harmonizáló egységet alkosson és megteremtődjön a biztonságos munkavégzés valamennyi feltétele.

Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területeit átfogó tevékenységünket a kisvállalkozásoktól és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia.

A Niche Consulting Kft teljes körűen látja el a vele jogviszonyban lévő vállalkozások tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi feladatait. Az elmúlt időszakban lezajlott nagymértékű jogszabályváltozások, valamint az egyes munkaterületek és technológiák dinamikus megkívánják a kellő hozzáértéssel rendelkező, az egyes részterületeket kiemelt színvonalon ismerő munkatársak alkalmazását.

Tapasztalataink szerint a cégeknek gondot jelent a tűzvédelemhez, munkavédelemhez és környezetvédelemhez kapcsolódó speciális szolgáltatások igénybevétele, a megfelelő szolgáltató kiválasztása, illetve a munkavégzés közben felmerülő speciális egyedi igények megoldása.

Az elmúlt években számtalanszor találkoztunk nehéz helyzetekkel. Emiatt foglalkoztatunk szakértőket, akik jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött képesek gyorsan és precízen megoldani a megbízások során felmerülő tevékenység-specifikus problémákat, mint például mint a kockázatelemzés, tűzvédelmi szabályzat készítése, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzatok készítése, készülékek felülvizsgálatának intézése, Tűzvédelmi Szabályzat készítése.

Főbb szolgáltatásaink

  • munkavédelem, munkabiztonság
  • tűzvédelem
  • munkaeszközök, gépvizsgálatok szakterületeivel kapcsolatos munkáltatókat érintő tevékenységek